Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A honlap a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda tulajdona.

Ön a honlapot ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A honlapot regisztráció nélkül látogathatja, és az ott elérhető szolgáltatásokat ingyenesen veheti igénybe. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban ügyfeleink részére korlátozott.

Felhívjuk figyelmét, hogy honlapunk megtekintésével (letöltés) a látogató elfogadja az alábbi feltételeket.

  1. A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda által működtetett szerver automatikusan tárolja a honlap látogatóinak IP címét és a megtekintés időpontját, továbbá azt, hogy az adott megtekintő mely oldalakat tekinti meg. Ezen adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használjuk fel.
  1. A honlap felépítése és megjelenése a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A honlap szöveges és képi tartalmának felhasználása és többszörözése csak irodánk előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett. A honlap szöveges tartalmának idézése engedélyezett a forrás feltüntetése mellett. Kivételt képez ez alól, amennyiben a további felhasználás üzleti célból történik.
  1. A honlapunkon elhelyezett információk a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Irodát. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető ajánlatnak vagy ajánlat elfogadásának.
  1. Irodánk folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. Az Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Az Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.
  1. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Ügyvédi Irodát semmiféle felelősség nem terheli.

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatosan bármilyen észrevétele, panasza lenne, illetve amennyiben tudomása van róla, hogy az oldal bármely tartalma máshol jogosulatlanul megjelenik, úgy kérjük, hogy ezt irodánk felé szíveskedjen jelezni!