Referenciák

Tájékoztatjuk, hogy az ügyvédi referenciák konkrét adatai az ügyvédi honlapon nem tehetőek közzé. Telefonos vagy személyes megkeresés esetén kollégáink részletesen tájékoztatják referenciáinkról.

Általánosságban – az ügy konkrét megjelölése nélkül – a Bagaméry-Szalay Ügyvédi iroda számos gazdasági társaság és önkormányzat általános jogi képviseletét látja el. Kiemelkedő, országos referenciákkal rendelkezünk a közbeszerzési jog területén, mely jogterülettel irodánkban külön munkacsoport foglalkozik. Mindemellett természetesen ügyfeleink között nagy számban találhatóak magánszemélyek az ingatlanjogi ügyletektől a polgári jog egyéb területeit lefedően (pl.: családjog, öröklési jog, szabálysértési jog).

Felhívjuk figyelmét, hogy ügyvédválasztás esetén nem lehet kizárólagos szempont a megbízási díj mértéke. Javasoljuk, hogy ügyvédválasztást megelőzően részletesen tájékozódjon a kiválasztott ügyvéd referenciáiról, megbízhatóságáról.Jól képzett, tapasztalt és szervezett munkakörülmények között dolgozó ügyvéd munkája rengeteget spórolhat az ügyfelek számára. Ilyen szempontokat kell figyelembe venni, amikor ügyvédet választunk.

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda széles körű tapasztalatokkal rendelkezik, minőségi szolgáltatást nyújt, minőségi környezetben.