Ügyvédi munkadíj

Tájékoztatjuk, hogy az ügyvédi szolgáltatások konkrét árai nem közzétehetőek az ügyvédi honlapon. Telefonos vagy személyes megkeresés esetén kollégáink részletesen tájékoztatják munkadíjainkról.

munkadíj mértékét befolyásolja az ügy természete és összetettsége, a megbízás időtartama, az ügy tárgyának értéke, és az ellátáshoz szükséges ügyvédi felelősség nagysága.

Folyamatos ügyvédi közreműködést igénylő megbízóink számárahavi átalánydíjas konstrukcióis elérhető, amely kiszámíthatóbb és kedvezőbb díjazást jelent az eseti díjakhoz képest.

Felhívjuk figyelmét, hogy ügyvédválasztás esetén nem lehet kizárólagos szempont a megbízási díj mértéke. Javasoljuk, hogy ügyvédválasztást megelőzően részletesen tájékozódjon a kiválasztott ügyvéd referenciáiról, megbízhatóságáról. Fontos továbbá, hogy a kiválasztott ügyvéd akadályoztatása esetén (pl.: betegség, szabadság, folyamatban lévő ügyek ütközése) a helyettesítés milyen módon megoldott.

Jól képzett, tapasztalt és szervezett munkakörülmények között dolgozó ügyvéd munkája rengeteget spórolhat az ügyfelek számára. Ilyen szempontokat kell figyelembe venni, amikor ügyünknek védelmet, jogi megoldást keresünk. A fenti szempontok figyelembe vételére kiemelten felhívjuk figyelmét!

Az ügyvédi munkadíj a felek között mindig egy szabad megállapodás eredménye. A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda az ügyvédi munkadíjak meghatározásánál mindig törekszik az ügy összetettségét, az ügylet tárgyának értékét, és az ügy kezelésével járó felelősséget is figyelembe venni.

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Irodaminőségi szolgáltatást nyújt, minőségi környezetben. Minden esetben kiszámítható és előre tervezhető költségekkel számolhat.