Ingatlan jog

Ingatlan adás-vétel? Ingatlanfejlesztési projekt? 

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda különálló polgári jogi munkacsoportja több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkezik ingatlanjogi szakterületen. Ügyvédi Irodánk vállalja az egyszerűbb jogügyletektől a nagyobb beruházási projektek kezeléséig teljes körű jogi szolgáltatások nyújtását.

Számíthat ránk, ha lakás, ház, építési telek, üzlethelyiség, ipari ingatlan vásárlását vagy eladását tervezi. Munkatársaink segítik a szerződés megkötését megelőző egyeztetések során, lebonyolítják az adásvételi szerződés teljes folyamatát.

Segítünk akkor is, ha ingatlan bérbeadása vagy ingatlan bérlése esetén jogi tanácsadásra vagy okirat szerkesztésre van szüksége; ha társasház alapító okiratát vagy szervezeti és működési szabályzatát készíttetné el vagy módosíttatná. Szívesen állunk rendelkezésére telekalakítási kérdésekben (telkek egyesítése, szétválasztása vagy kialakítása) is. A szükséges okiratokat elkészítjük és a kapcsolódó földhivatali eljárást menedzseljük.

Az ügyvédi irodánk számos magyar és külföldi nagyberuházás jogi feladatait látta már el. Jogászaink segítik partnereinket abban, hogy eligazodjanak az ingatlanjog és kapcsolódó közigazgatási eljárások bonyolult rendszerében a fejlesztéseik megkezdésétől annak lezárásáig. Segítséget nyújtunk a nagyberuházások finanszírozási szerződéseinek megkötése során, irodavezető ügyvédünk bank-szakjogi képesítéssel is rendelkezik.

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda – szükség esetén partner ügyvédi irodák és szakértők bevonásával – vállalja megbízói jogi képviseletét, így adva biztos alapot és jogi hátteret a nagyobb projektek lebonyolítása mellett a mindennapi munka során felmerülő üzleti döntések meghozatalában is.